Het gaat goed met Armand Delen. Hij viert Kerstmis in woonzorgcentrum Bremdael. Armandke behaalde vorig jaar nog brons in de wedstrijd de Bekendste Herentalsenaar tijdens de viering van 800 Jaar Herentals. Hij wordt 77 jaar in april.




Delen heeft een turbulent leven achter de rug.   Met een indringende glimlach vertelt hij over de plezante dingen van het leven, net die dingen die onze N-lezers mogen weten.

Armand : 'Ik ben heel gelukkig hier in Bremdael.  Heel tof personeel en ik heb hier een vaste vriendin, m'n Bertha.  We vieren kerstavond met een heerlijk feestmaal en heel veel 'patékes', dat zal genieten zijn.  Tijdens de periode dat ik nog een erotische shop in de Hikstraat in Herentals had,  kwamen dagelijks veel vrienden er hun geliefd materiaal halen.   Op tijd deed ik er nog een mopje bovenop.  Als ik nu nog kon, deed ik opnieuw zo'n winkel open.

Ik ben al 26 keer naar Lourdes geweest, ik geloof trouwens in Onze Lieve Vrouw.    De liefde iedere dag is het mooiste wat er is. 
Antwerpen is, naast Herentals, de mooiste stad van Vlaanderen waar ik m'n hart verloren heb.

Armand op tv in 'Jambers 20 jaar later' : woensdag 18/1
Vanaf 18 januari zendt vtm de human interest-reportages  'Jambers 20 jaar later' uit. 

Armandke en heel Bremdael kijken uit naar de eerste aflevering want onze Bekende Herentalsenaar schittert er in vol ornaat. Bekijk de video met Armand en Paul Jambers in Bremdael (HD 1080p, exclusief Nnieuws).

Armand : 'Paul Jambers is een persoonlijke vriend.  Ik voel me met hem nog altijd een beetje een BV.   Hij kwam tweemaal naar Herentals om m'n kandidatuur voor de wedstrijd de Bekendste Herentalsenaar te ondersteunen.  Ik heb trouwens op m'n kamer een brief van Paul die ik speciaal heb laten inkaderen.  Ik koester deze lieve man.

Ik wens al m'n vroegere klanten, vrienden, alle N-lezers en het toffe personeel van Bremdael heel prettige feesten.'

Guy Verellen / Nnieuws.